Регистрация

За записване за участие в обучението всеки един от участниците следва да се регистрира до 11 октомври 2021 г. /включително/ чрез един от посочените начини:

Чрез попълване на онлайн регистрационната форма за участие. След като се регистрирате ще получите имейл с потвърждение за успешно направена регистрация.

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА ОНЛАЙН

Чрез попълване на регистрационна форма за участие, която може да изтеглите в “Word” формат и да изпратите на следния имейл за контакт: info@eulawcentre.org 

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА

Чрез обаждане по телефона:

ТЕЛЕФОНИ ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0887 986 955 ; 0888 455 713

Обучението ще се проведе в реално време, онлайн чрез използване на професионалната платформа за обучения – ZOOM. Всеки от регистриралите се участници ще получи линк за присъединяване към обучението, който ще бъде активен в посочените начални дати и час –  14 и 15 октомври 2021 г. от 09:15 часа. Не е необходимо да се инсталира предварително приложение на компютър, лаптоп или таблет. Линкът ще се отваря автоматично чрез използвания браузър.

Технически изисквания към използваните устройства: добра интернет връзка, аудио система /микрофон/.

Местата за участие в обучението са ограничени поради желанието за максимална изчерпателност на заложените теми, обсъждане на възникнали въпроси и постигане на удовлетвореност сред участниците. „Европейски център по законодателство“ си запазва правото при по-голям брой регистрирани участници да обяви следващи дати за обучението, за което участниците ще бъдат уведомени допълнително.