Център за цифрови права

През 2020 г. Европейски център по законодателство създаде Център за цифрови права /Digital Rights Center/, специализиран в секторни аспекти на съвременното IT законодателство.

Центърът предоставя широк спектър от правни услуги в областта на електронното управление, електронната търговия, защита на потребителите в онлайн среда, блокчейн технологиите, облачните услуги.

В дейността на Центъра участват специалисти по информационно право, информационна и мрежова сигурност, компютърни инженери, представители на научните среди и бизнеса.

Нашите технологични ИТ партньори от Iphos IT Solutions Ви предлагат най-съвременни цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка, IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно. Вашият надежден ИТ партньор в София и страната – прочетете повече.

Правна помощ в цифровото пространство

Нашите услуги

Предоставяните от Център за цифрови права услуги могат да бъдат комплексни и индивидуални в зависимост от тяхната необходимост, което преценяваме за всеки случай след проведен разговор и запознаване с продукта и бизнес модела, който използвате.

Ако сте доставчик на цифрово съдържание или цифрови услуги, платформи за посреднически онлайн услуги, бизнес ползватели на онлайн платформи, ползватели на корпоративни уебсайтове, разработчик на приложения с изкуствен интелект в сферата на управлението, здравеопазването, екологията, човешките ресурси, образованието, както и ако смятате, че ние може да Ви бъдем полезни, може да се свържете с нас при необходимост от конкретна услуга.

Център за цифрови права предоставя следните услуги:

Правно консултиране на стартъпи в IT сектора;
Подкрепа и съвместни инициативи;
Управление на правния и информационен риск в електронната търговия;
GDPR в цифровото пространство;
Правно консултиране на блокчейн проекти;
Правен одит на интернет сайт;
Правно консултиране при предоставяне на цифрови услуги и цифрово съдържание;
Правен одит на онлайн платформи;
Услуги по медиация за платформи за онлайн услуги;
Защита на интелектуални права в интернет.

Виж повече за видовете услуги.

Предоставяме на Вашето внимание кратка презентация, в която са пояснени основни понятия и изисквания на най–новите регураторни актове на ЕС, отнасящи се до електронната търговия и в частност онлайн платформите,  предоставянето на цифрово съдържание и цифрови услуги – Правен режим на електронната търговия.


Ние подкрепяме младежи със стартиращ бизнес

♦  Тъй като считаме, че младите хора следва да бъдат подкрепени за своите идеи, Център за цифрови права предоставя безплатни онлайн консултации и препоръки за съответствие с регулаторните режими на лица под 25 г. със стартиращ бизнес в областта на разработката на приложения с изкуствен интелект в сферата на управлението, здравеопазването, екологията, човешките ресурси и образованието.

Ние сме стабилен партньор

♦  Център за цифрови права участва като парньор при формулиране на идеи и разработване на приложения с изкуствен интелект в областта на правоприлагането и управлението в публичния и частния сектор.

♦  Ако имате идея да алгоритмизирате даден процес в правната сфера, с който да улесните например работата с правни документи, с огромното множество закони, съдебни решения, вземането на управленски решения, можем да обсъдим и развием заедно тази идея.

Като партньор ние ще предоставим цялостна правна поддръжка на проекта при неговото реализиране и пускане на пазара.


Как работим ние

Предлагаме Ви да се свържете с нас за първоначална консултация с експерт, в която да ни представите накратко Вашата дейност или проект, за да изясним от какъв вид правна подкрепа имате необходимост.

При проявен интерес следващата стъпка е среща /на място или видеоконферентна/, в която подробно да се запознаем с Вашата дейност или проект и да Ви предложим и да дадем конкретни препоръки и параметри на услугите.Повече информация за нашия метод на работа можете да прочетете тук.

Можете да се свържете с нас по телефона: 0888 455 713 или 0887 986 955

Можете да ни пишете на имейл адрес: info@eulawcentre.org