Как работим ние

Дългогодишната практика ни научи, че личният контакт и проучването на детайлите в очакванията на насрещната страна са задължителните съпътстващи елементи за изграждане на доверие и постигане на ефективни резултати. Ето защо работим по утвърден модел, който да гарантира високо ниво на нашите консултантски услуги и удовлетвореност на тези, които са ни се доверили.

Стъпка 1 – Свържете се с нас

Предлагаме Ви да се свържете с нас за първоначална консултация с експерт, в която да ни представите накратко Вашата дейност или проект и от какъв вид правна подкрепа имате необходимост. В този първоначален разговор ние ще разберем Вашия бизнес профил, а Вие повече за нашите услуги и това, с което бихме могли да Ви бъдем полезни.

Стъпка 2 – Запознайте се с нас

В случай че след първоначалния разговор нашите услуги представляват интерес за Вас, следващата стъпка е работна среща. Може да организираме среща на място или да проведем видеоконферентна среща, в която подробно да се запознаем с Вашата дейност или проект и да Ви предложим и дадем конкретни препоръки и параметри на услугите.

Тези предварителни консултации са безплатни, така че не се колебайте да се свържете с нас чрез посочените данни за контакт:

Можете да се свържете с нас по телефона: 0888 455 713 или 0887 986 955

Можете да ни пишете на имейл адрес: info@eulawcentre.org

Стъпка 3 – Изпращане на ценово предложение

След предварителните консултации изготвяме и изпращаме Ценово предложение, което включва пълно описание на предлаганите услуги и дейности, време за изпълнение и ценови параметри. Условията, които предлагаме се преценяват и съобразяват с нуждите, очакванията и възможностите на насрещната страна.

Стъпка 4 – Подписване на договор

Последната стъпка е изготвяне и подписване на договор. Неговото съдържание и параметри се коментират и консултират с Вас, като след неговото одобрение и подписване от двете страни пристъпваме към работа.

Стъпка 5 – Изпълнение на заложените услуги и дейности

Начина и времето за реализиране на договорените услуги и дейности са индивидуални и съобразени с техния обхват, сложност и специфика.