Нашите услуги

Днес се приемат все повече нови закони, насочени към регулиране на цифровата среда. При тези условия е особено важно Вашата дейност, Вашият бизнес да са в съответствие със законовите изисквания. Потребителите на тези услуги са все повече информирани за своите права в цифровото пространство и търсят надеждни доставчици, които спазват правилата. Това в бъдеще ще прави тези доставчици по–конкурентноспособни на дигиталния пазар.

Ако сте доставчик на цифрово съдържание или цифрови услуги, платформи за посреднически онлайн услуги, бизнес ползватели на онлайн платформи, ползватели на корпоративни уебсайтове, разработчик на приложения с изкуствен интелект в сферата на управлението, здравеопазването, екологията, човешките ресурси, образованието, както и ако смятате, че ние може да Ви бъдем полезни, може да се свържете с нас при необходимост от конкретна услуга.

ЦЕНТЪР ЗА ЦИФРОВИ ПРАВА ПРЕДОСТАВЯ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ:

Правно консултиране на стартъпи в IT сектора;

Подкрепа и съвместни инициативи;

Управление на правния и информационен риск в електронната търговия;

GDPR в цифровото пространство;

Правно консултиране на блокчейн проекти;

Правен одит на интернет сайт;

Правно консултиране при предоставяне на цифрови услуги и цифрово съдържание;

Правен одит на онлайн платформи;

Услуги по медиация за платформи за онлайн услуги;

Защита на интелектуални права в интернет.


КАК РАБОТИМ НИЕ:

Предлагаме Ви да се свържете с нас за първоначална консултация с експерт, в която да ни представите накратко Вашата дейност или проект, за да изясним от какъв вид правна подкрепа имате необходимост.

При проявен интерес следващата стъпка е среща /на място или видеоконферентна/, в която подробно да се запознаем с Вашата дейност или проект и да Ви предложим и да дадем конкретни препоръки и параметри на услугите. Повече информация за нашия метод на работа можете да прочетете тук.


Можете да се свържете с нас по телефона0887 986 955 или 0888 455 713

Можете да ни пишете на имейл адрес: info@eulawcentre.org